Председателят на Стратегическия институт за национални политики и идеи (СИНПИ) Калоян

...
Председателят на Стратегическия институт за национални политики и идеи (СИНПИ) Калоян
Коментари Харесай

Паргов: Затварянето на мощности в Марица-изток ще бъде бедствие за България

Председателят на Стратегическия институт за национални политики и хрумвания (СИНПИ)   Калоян Паргов ще показа активността на учредената наскоро организация пред старозагорската общност през днешния ден, оповестява БНР. Визитата на Паргов в града е по покана на Живка Аладжова, която оглавява партийната организация „ Георги Кирков “ към БСП-Стара Загора и е някогашен регионален шеф на Стара Загора.  

Фокусът ще бъде върху социално-икономически въпроси и значимата за района тематика, обвързвана с бъдещето на Маришкия басейн в подтекста на енергийната рецесия. Калоян Паргов оповести, направено от енергийния екип на СИНПИ, експертно мнение за минно-енергийния комплекс.

„ Ако ние създадем тази стратегическа неточност, в този спешен освен за нас, само че и за Европа и света миг, в положение на война да тръгнем да извеждаме от употреба и да затваряме тъкмо тези централи, това ще бъде злополучие за България ".

В полемиката ще се включи и финансистът Пламен Милев. Началото е от 18:00 ч. в конферентната зала на „ Бест бутик “ хотел.

СИНПИ консолидира специалисти от разнообразни области и с разнообразни политически убеждения.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР